Höststämma och julbord 10/12

Nu börjar året lida mot sitt slut och det har blivit dags för CDKs ”Höst”-stämma som hålls i slutet av året. En detaljerad dagordning kommer 2 veckor innan mötet men under mötet kommer vi bland annat att behandla:
– Inval till styrelsen
– Inval till Valberedning och revisorer
– Verksamhetsplan för ny styrelse
– Fastställande av medlemsavgift
– Eventuella motioner Har ni en motion ni vill skicka in ska denna vara inskickad till styrelsen senast 3 veckor innan mötet, dvs den 19/11. Efter mötet kommer styrelsen även anordna ett Julbord i CDK lokalen, för medlemmar och klubbvänner. Detta kommer kosta 350 kr för medlemmar och 450 kr för ickemedlemmar.
Anmälan finns under hälsningen från valberedningen:

Hej!
Snart är det dags för val av CDKs styrelse för år 2022! Om du någonsin velat vara en del av ett större gemenskap och ta ansvar för en organisations arbete då söker vi just Dig! Invalet kommer ske på höststämman 2021 fredag 10/12 kl 18.00. Observera att dykerfarenhet INTE är avgörande för att göra ett bra styrelsearbete, så vi uppmuntrar även nya dykare att söka till styret 2022! Nominationer kan ni skicka in i länken nedan:
https://forms.gle/egx5RgWvPgx1ncPz6 För att valberedningen skall hinna göra sitt jobb behöver vi ditt svar senast 2021-11-28 kl 23.59. Alla som svarat inom denna deadline kommer bli kontaktade av valberedningen. De poster som väljs vid höststämman är ordförande, kassör och ledamöter. Ledamöternas uppgifter (vice ordförande, utfärdsansvarig etc.) väljs av styrelsen vid det konstituerande styrelsemötet. Med vänliga hälsningar
Valberedningen CDK
genom
Nicklas Åkerlund

Foto: Robin Rydbergh