Adventsutfärd

CDKs årliga adventsutfärd bär av helgen 13-15 /12 till Oslofjorden! Huvuddestinationen kommer vara Svestad, 3h bilfärd från Göteborg. Där kommer Prodykk att visa oss de bästa dykställena och serva oss med luftfyllningar och uthyrning av utrustning för de som behöver det.

Denna utfärden kommer arrangeras aningen slappare än vanligt. Detta innebär:
– CDKs självutnämnda kökschef tar ledigt så mat och frukost fixas i en gemensam anda spontant på plats.
– Då Prodykk inte har någon båt i vattnet kommer inga båtdyk att bokas genom klubben. I närheten finns alternativ som Dröbak, i så fall kan deltagarna dela upp sig i två grupper.
-Kostnader för mat, fyllning och dylikt kommer betalas individuellt på plats. Det enda som betalas till klubben är boendekostnaden som beräknas landa på ca 300 Norska kr. Detta görs efter utfärden.

Lite mer praktisk info:
– Maximalt 12 personer. Först till kvarn gäller. Anmälan räknas bara via följande googleformulär: https://forms.gle/3rWLKMBsWyxkhpLb8
-Om ni har fått en plats får ni meddelande av någon av utfärdsansvariga.
– Logi i två 6-bäddars stugor i Vestby.
– Tanken är att vi samlar ihop ett gäng bilar som kör ner vid olika tider på fredagen den 18 oktober beroende på när man kan lämna skola/jobb.

I Svestad finns dyk till alla oavsett utbildningsnivå, så detta är ett gyllene tillfälle för alla våra nya dykare i klubben. Alldeles intill bryggan finns ett vrak som börjar redan på 5m för de som vill göra sitt första kryss!

Vid frågor, kontakta Filip eller Malin på messenger eller
filpet95@outlook.com
malinw_96@hotmail.com