Välkommen (HTML VERSION)

Sveriges största kombinerade student och dykförening

Här publicerar vi information om våra klubbaktiviteter. Här hittar du information om när vi dyker tillsammans – se kalendern för inplanerade utfärder och kurser, samt under respektive flik. Du hittar också information om våra dykfikor, vår styrelse och löpande uppdaterar vi hemsidan med nyheter. Håll utkik efter dykloppisar och annat kul som händer i klubben!

Skriv gärna upp dig på vår maillista, det gör du genom att fylla i formuläret här.

Vi hoppas att du hittar den information du söker på hemsidan. Skulle det vara något du saknar och vill ha svar på, skicka ett mail till informationsmailen.

Vi har även en väldigt aktiv sida på Facebook

Hur man hittar till oss


Visa större karta

CDK finns i källaren av M-huset, ingång ifrån  hörnet mot Chalmers Tvärgata/Hörsalsvägen


Gå ner för trappan och in genom dörren. Är ytterdörren låst och du inte kommer in brukar vi ha en skylt i fönstret med telefonnummer till någon som bemannar lokalen. Vår lokal ligger 20m in i korridoren på höger sida. Är kompressorn på passerar du förbi den, in genom nästa dörr, där sitter vi.

Om du åker kollektivt

Åker du kollektivt är närmsta hållplats Chalmers tvärgata eller Chalmers. Du kan planera resan med Västtrafiks Reseplanerare

Om du åker med eget fordon

Vi finns som ”Chalmers dykarklubb” på de flesta GPS-navigatorer och appar. Du kan även ange vår adress, Chalmers tvärgata 4. Det finns gott om parkeringar i närheten.

Välkommen!